Međunarodni seminar
Poboljšanje kvalitete
maslinovog ulja
Mjesto događanja
International Course
on Olive Oil
Quality Improvement

Naslovna stranica
Organizacija
Organiz. i znanstveni odbor

Program rada
Mjesto događanja

Tajništvo seminaraSeminar će se održati u hotelu Marjan, lociranom na zapadnoj strani gradske luke.

Rezervacija smještaja može se obaviti kontaktiranjem hotela:

HOTEL MARJAN
Obala Kneza Branimira 8
21000 Split
Croatia
tel. +385 21 399-211
tel. +385 21 302-111
tel. +385 21 399-209
fax. +385 21 399-210

Pristup Internetu

U konferencijskim prostorima bit će omogućen besplatan pristup Internetu za sudionike seminara. Na raspolaganju će biti nekoliko osobnih računala, priključci za prijenosna računala i bezžični pristup (wireless). Internet pristup omogućit će Globalnet.

Kako do Splita

Zrakoplovom: do Splita se može doći iz Zagreba i nekoliko evropskih zračnih luka. Zračna luka Split udaljena je od grada 40 minuta autobusom. Više informacija može se pronaći na web stranicama Zračne luke Split i Croatia Airlinesa.

Brodom: Split je povezan redovnim trajektnim vezama sa Anconom, Dubrovnikom i Rijekom. Više informacija: Jadrolinija, SEM Marina i Adriatica navigazione.

Automobilom: cestom se do Splita može doći državnom cestom D8 (Jadranska magistrala) iz pravca Rijeke i Dubrovnika te cestom D1 iz pravca Zagreba. Informacije o stanju na cestama pruža Hrvatski autoklub.

Autobusom: Split je povezan autobusnim linijama sa svim većim gradovima u Hrvatskoj kao i sa gradovima u Italiji, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Više informacija: Autobusni kolodvor Split i Autobusni kolodvor Zagreb.

Željeznicom: do Splita se moze doci svakodnevnim vezama iz Zagreba. Više informacija: Hrvatske željeznice.

Vremenske prilike

U Splitu je tokom prosinca vrijeme promjenljivo. Temperatura zraka može se kretati od 0° C do 20° C. Prije polaska na put preporučljivo je provjeriti prognozu vremena (Državni hidrometeorološki zavod).